Sesongoppstarten for baneløp nærmer seg!

Postet av IK Hind den 28. Apr 2021

IK Hind håper det blir mulig å gjennomføre de fleste planlagte arrangementer og stevner i sesongen som snart starter.

Som vanlig er høydepunktet på hjemmebane Festspill-lekene 19.-20. juni, som i år også er kretsens jubileumsarrangement i forbindelse med at friidrettsforbundet er 125 år. Til dette stevnet mobiliserer vi alle klubbens ressurser til dugnad for å gjennomføre - klargjøring fredag og stevneoppgaver lørdag til søndag. Sett av helga i kalenderen allerede nå.

Vi starter banesesongen med seriestevner på tirsdager, og det første avholdes 25. mai. Seriestevnene inneholder et begrenset utvalg øvelser, og vi håper mange utøvere benytter anledningen til å teste formen - eller kanskje prøve å konkurrere for første gang? Vi planlegger 6 seriestevner; tre før og tre etter sommerferien. Datoene ligger i kalenderen på hjemmesida, og i terminlista.

Det er fortsatt usikkert hvilke arrangementer som vil bli gjennomført i nærområdet vårt, men ut fra terminlista planlegger vi å delta på følgende stevner:
29.-30. mai: Tromsølekene
5.-6. juni: Åpningsstevne Pioner (Finnfjordbotn)
12.-13. juni: Narviklekene
19.-20. juni: Festspill-lekene (Harstad)
14.-.15. august: Sparebank1-lekene (Bodø)
21.-22. august: Sortlandslekene

Det vil komme informasjon på Spond og Facebook med påminnelse om alle stevner. Påmelding må hver enkelt gjøre selv i MinIdrett - spør om hjelp hos medlemsansvarlig (medlem@hind.no) dersom dere er ukjent med dette.

Vi kommer selvsagt til å følge smittevernsregler og -veiledere på alle treninger og arrangementer. Vi minner derfor om at det kun er utøvere og funksjonærer (med gul vest) som kan oppholde seg innen på baneområdet under konkurranse.


0 Kommentar

Årsmøte utsatt!

Postet av IK Hind den 10. Mar 2021

Styret i IK Hind har vedtatt å utsette årsmøtet i IK Hind. Ny dato vil bli publisert.


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte

Postet av IK Hind den 28. Jan 2021


Kjære medlemmer og foresatte i IK Hind

Det innkalles til årsmøte for IK Hind torsdag 18. mars 2021.
Årsmøtet avholdes på Teams kl 19:00 - 20:30.

Alle medlemmer har forslagsrett til årsmøtet. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende senest tirsdag 2. mars og sendes til post@hind.no.

Leder av valgkomitéen er Svein Ove Tovik. Eventuelle innspill ang. valg sendes direkte til valgkomitéens leder: sotovik@hotmail.com

Fullstendig saksliste med alle sakspapirer legges ut på hjemmesiden under «Klubben» - «Administrative dokumenter», en uke før årsmøtet.

Alle som har vært medlem av IK Hind i minst én måned ved årsmøtets dato, fyller minst 15 år det kalenderåret årsmøtet avholdes, og har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget, har stemmerett.  

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen
Styret i IK Hind
0 Kommentar

Sesongavslutning - videooppsummering!

Postet av IK Hind den 1. Des 2020

IK Hind har tradisjon for å avholde sesongavslutning og medlemskveld med pizza, der vi oppsummerer aktiviteten for året som har gått. I år går det dessverre ikke, men Mike har laget et sett flotte videoer for de fleste stevnene der utøverne våre har deltatt. På tross av både sen vår og koronarestriksjoner har vi fått deltatt på mye - og vi gleder oss allerede til neste sesong. Takk for i år!
0 Kommentar

Sortlandsmesterskapet 2020

Postet av IK Hind den 27. Aug 2020

Den første helga etter skolestart er det tradisjonen tro duket for Sortlandsmesterskapet. Her er IK Hind som regel godt representert, og så også i år!

Resultater:

Tekniske øvelser
Løp0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline