Sesongoppstarten for baneløp nærmer seg!

Postet av IK Hind den 28. Apr 2021

IK Hind håper det blir mulig å gjennomføre de fleste planlagte arrangementer og stevner i sesongen som snart starter.

Som vanlig er høydepunktet på hjemmebane Festspill-lekene 19.-20. juni, som i år også er kretsens jubileumsarrangement i forbindelse med at friidrettsforbundet er 125 år. Til dette stevnet mobiliserer vi alle klubbens ressurser til dugnad for å gjennomføre - klargjøring fredag og stevneoppgaver lørdag til søndag. Sett av helga i kalenderen allerede nå.

Vi starter banesesongen med seriestevner på tirsdager, og det første avholdes 25. mai. Seriestevnene inneholder et begrenset utvalg øvelser, og vi håper mange utøvere benytter anledningen til å teste formen - eller kanskje prøve å konkurrere for første gang? Vi planlegger 6 seriestevner; tre før og tre etter sommerferien. Datoene ligger i kalenderen på hjemmesida, og i terminlista.

Det er fortsatt usikkert hvilke arrangementer som vil bli gjennomført i nærområdet vårt, men ut fra terminlista planlegger vi å delta på følgende stevner:
29.-30. mai: Tromsølekene
5.-6. juni: Åpningsstevne Pioner (Finnfjordbotn)
12.-13. juni: Narviklekene
19.-20. juni: Festspill-lekene (Harstad)
14.-.15. august: Sparebank1-lekene (Bodø)
21.-22. august: Sortlandslekene

Det vil komme informasjon på Spond og Facebook med påminnelse om alle stevner. Påmelding må hver enkelt gjøre selv i MinIdrett - spør om hjelp hos medlemsansvarlig (medlem@hind.no) dersom dere er ukjent med dette.

Vi kommer selvsagt til å følge smittevernsregler og -veiledere på alle treninger og arrangementer. Vi minner derfor om at det kun er utøvere og funksjonærer (med gul vest) som kan oppholde seg innen på baneområdet under konkurranse.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline