#tilbaketilidretten på Stangnes idrettspark

Postet av IK Hind den 26. Sep 2021

IK Hind inviterte til åpent friidrettsstevne på Stangnes idrettspark i forbindelse med norsk idretts markering #tilbaketilidretten. I nokså surt vær møtte et tyvetalls barn og ungdom opp - og omtrent halvparten av disse hadde aldri vært med på friidrett tidligere. 

Deltakerne kunne delta på 60m, liten ball, kule og lengde, og de fleste var med på flere av øvelsene. I tillegg var det mulighet til å prøve høyde og spyd. Vi håper flere av de som møtte opp fikk lyst til å fortsette med friidrett fremover, selv om utesesongen er på hell.

Harstad Tidende kom også innom og har laget en reportasje fra arrangementet.

Her finner dere resultatliste fra stevnet

  Foto: Harstad Tidende0 Kommentar

Velkommen til #tilbaketilidretten lørdag 25. september!

Postet av IK Hind den 23. Sep 2021

#tilbaketilidretten


IK Hind inviterer til åpent friidrettsstevne på Stangnes stadion for barn i alderen 6-12 år. 

Mellom kl. 11 og 14 kan DU prøve noen av friidrettens øvelser, og få målt resultatene dine på hndredelen! Kanskje er friidrett akkurat din nye aktivitet? Møt opp på Stangnes stadion for registrering, og gjennomfør øvelsene i den rekkefølgen du ønsker det. Velkommen!


0 Kommentar

NM og Lerøy-leker

Postet av IK Hind den 13. Sep 2021


IK Hind hadde tre deltakere på NM i Kristiansand i helga. Først vil vi gratulere Ida-Louise med gull på 100m i paraklassen! Hun fikk tida 13.46 og 1087 poeng (beregning for å kunne sammenligne utøvere med ulike funksjonsnedsettelser). Erik løp 5000m på fredag på 15.31.10 og 10.000m søndag på 32.12.52. Begge løpene var litt bak personlig rekord, men meget god mesterskapserfaring for Erik. Tobias løp 400m på fredag på tida 49.62 som er hans nest beste tid noensinne på distansen og holdt til 10. plass. Tobias løp også 800m på 1.57.30 - litt bak pers, men også en god erfaring å ha med seg videre. 

Komplette resultatlister: Resultater NM

Klubben hadde også fire deltakere på kretslaget til Troms som reiste til Lerøy-lekene i Måndalen. Her konkurrerte kretslag fra Finnmark, Troms, Nordland, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, så dette er et stort arrangement! Sammen skal laget konkurrere i alle øvelser i 13- og 14-årsklassen, så mange er med på uvante øvelser for å sanke poeng til kretsen. Karl-Henrik fikk bronse i stav og Lars-Andreas bronse i spyd, mens både Tobias og Viktor var nært pallen. Viktor ble også kåret til lagets "gladlaks", fordi han utmerket seg ved å motivere og skape samhold i laget. Mest av alt var helga veldig sosial, og de 18 utøverne fra Troms fikk bli godt kjent og heiet fantastisk på hverandre underveis. Rett og slett en kjempehelg, og hele laget var storfornøyde med reisen (selv om den var lang) og kokurransen (selv om været var både grått og vått). Vi håper IK Hind får enda flere utøvere med neste år, da er det de som er født 2008 og 2009 som kan delta.

Resultatlister: Lerøy-lekene 20210 Kommentar

Levert av IdrettenOnline