Resultater seriestevne 1

Postet av IK Hind den 25. Mai 2022

I varmt vårvær og lite vind kunne IK Hind endelig starte utesesongen med årets første seriestevne. Det stilte 40 deltakerne - med gjester fra Kvæfjord IL, Medkila skilag og Sortland friidrettsklubb - og på programmet sto 60m, 100m, 200m, 300m, 5000m, lengde, liten ball og spyd.

Forholdene var gode for løpsøvelsene, og vi fikk noen svært flotte resultater der: Simon Vikholt Kaarbø (G-14) med ny rå pers på 60m med 8,06 (916 Tyrvingpoeng), Birk Arvola (G-17) på 200m med 24,22s (896 Tyrvingpoeng) og Oskar Stattin (G-16) på 300m med 38,56s (942 Tyrvingpoeng).

Komplett resultatliste: Resultater seriestevne 1.

Vi håper på like godt - eller enda bedre - oppmøte på neste seriestevne, som avholdes tirsdag 7. juni. Men først skal vi på kretsstevne i hos BUL i Tromsø og IL Pioner i Finnfjordbotn!




Hålogalandsstafetten tilbake i Harstadgatene

Postet av IK Hind den 21. Mai 2022


Endelig var Hålogalandsstafetten tilbake! Etter koronapause fra 2019 var IK Hind spente på hvordan oppslutningen ville være, men vi er godt fornøyde med 26 påmeldte lag. 

Dagen startet med barneløp, der de aller minste var på løpetur i parken på små bein. Det ble vist super innsats av de xx deltakerne, som alle  fikk velfortjent bamsemedalje etter målgang.

Neste post ut var SNN-stafetten - 4 x 360m for utøvere opp til 12 år - der det deltok 15 lag. Det var gode dyster mellom friidrett, orientering, fotball og andre, da både vennegjenger, Harstad O-lag, Sortland Friidrettsklubb, Medkila skilag og vertsklubben IK Hind stilte med stafettlag. 

Så var det klart for hovedstafetten - 5 x 760 m. Totalt sto 11 lag på startstreken, og laget som kom raskest ut var IK Hinds herrelag. De fikk raskt et forsprang som de holdt gjennom hele stafetten, og med sine raskeste løpere på de siste etappene kunne de innkassere en komfortabel seier. I Mixklassen var det kamp mellom Sortland friidrettsklubb og IK Hind helt til siste etappe, og det var Sortland som trakk det lengste strået. På jentesiden dro Medkila skilag inn seieren etter ledelse fra start, slik også IK Hinds lag gjorde i gutteklassen. 

Stafetten ble avviklet i ny trase med start ved universitetsbygget. Dette fikk vi gode tilbakemeldinger på, da området ga gode forhold for både oppvarming og - for de mindre - venting med lek på den flotte havnepromenaden. Vi satser på samme lokasjon og trase neste år!

Bildekavalkade på denne linken (foto: Øivind Arvola).

Resultater:
 
SNN-stafetten 7-9 år
SNN-stafetten 10-12 år
Hovedstafettenjenter
Hovedstafetten gutter
Hovedstafetten herrer
Hovedstafetten mix