Hålogalandsstafetten 2019

Postet av IK Hind den 12. Mai 2019


https://hind.klubb.nif.no/nyheter/PublishingImages/START2.JPG?RenditionID=1

Årets Hålogalandsstafett ble avviklet i havnekvartalet, da torget var utilgjengelig pga byggearbeid. Men på tross av ukjent trasé stilte hele 47 lag til Hålogalandsstafetten, en økning på 9 fra i fjor.  Det er gledelig og gir inspirasjon til å fortsette arrangementet.

Dagen startet med barneløp, der de aller minste var på løpetur på små bein. Det ble vist super innsats av de 22 deltakerne, som alle deltakerne fikk velfortjent medalje etter målgang.

Neste post ut var barnestafetten - 4 x 350m for utøvere opp til 12 år - der det deltok i alt 24 lag. Det var gode dyster mellom friidrett, orientering og fotball, da både FK Landsås, Harstad O-lag, Sortland Friidrettsklubb, Medkila IL og vertsklubben IK Hind stilte med stafettlag. 

Så var det klart for hovedstafetten - 5 x 800 m. Totalt sto 23 lag på startstreken, og laget som kom raskest ut var Team Undertrent - en vennegjeng fra sør- og midt-Troms som stilte i bedriftsklassen. De holdt noen meter ned til IK Hinds herrelag gjennom hele stafetten, og med sin raskeste løper på siste etappe kunne de innkassere en komfortabel seier. Team 6847 fikk tredje beste tid. På damesiden sto dysten mellom IK Hind og Harstad O-lag, der jentene fra Hind innkaserte en relativt lett seier. Mix-klassen (bedrift) ble vunnet av Sortland foreldrelag, en klubb som stilte med hele 11 lag i stafetten!

I ungdomsklassen (født 03-06) ble det seier til IK Hinds gutter og Kilkams jenter 03. 

Resultater:
 
Barneløpet 7-9 år
 
Barneløpet 10-12 år
 
Hovedstafetten NIF
 
Hovedstafetten bedrift/mosjon

Bilder fra alle løp og stafetter (bruk pilen nederst på siden for å blå gjennom flere bilder)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.