Sesongoppstarten for baneløp nærmer seg!

Postet av IK Hind den 28. Apr 2021

IK Hind håper det blir mulig å gjennomføre de fleste planlagte arrangementer og stevner i sesongen som snart starter.

Som vanlig er høydepunktet på hjemmebane Festspill-lekene 19.-20. juni, som i år også er kretsens jubileumsarrangement i forbindelse med at friidrettsforbundet er 125 år. Til dette stevnet mobiliserer vi alle klubbens ressurser til dugnad for å gjennomføre - klargjøring fredag og stevneoppgaver lørdag til søndag. Sett av helga i kalenderen allerede nå.

Vi starter banesesongen med seriestevner på tirsdager, og det første avholdes 25. mai. Seriestevnene inneholder et begrenset utvalg øvelser, og vi håper mange utøvere benytter anledningen til å teste formen - eller kanskje prøve å konkurrere for første gang? Vi planlegger 6 seriestevner; tre før og tre etter sommerferien. Datoene ligger i kalenderen på hjemmesida, og i terminlista.

Det er fortsatt usikkert hvilke arrangementer som vil bli gjennomført i nærområdet vårt, men ut fra terminlista planlegger vi å delta på følgende stevner:
29.-30. mai: Tromsølekene
5.-6. juni: Åpningsstevne Pioner (Finnfjordbotn)
12.-13. juni: Narviklekene
19.-20. juni: Festspill-lekene (Harstad)
14.-.15. august: Sparebank1-lekene (Bodø)
21.-22. august: Sortlandslekene

Det vil komme informasjon på Spond og Facebook med påminnelse om alle stevner. Påmelding må hver enkelt gjøre selv i MinIdrett - spør om hjelp hos medlemsansvarlig (medlem@hind.no) dersom dere er ukjent med dette.

Vi kommer selvsagt til å følge smittevernsregler og -veiledere på alle treninger og arrangementer. Vi minner derfor om at det kun er utøvere og funksjonærer (med gul vest) som kan oppholde seg innen på baneområdet under konkurranse.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.