Retningslinjer for klubbtøy under konkurranser og representasjonIK Hind sine sponsorer er sentrale for finansiering av klubbens aktivitet. Vi har gjennom sponsoravtalene forpliktet oss til profilering. 

Utøvere som representerer på stevner og andre arrangementer der klubben betaler startkontingent/påmeldingsavgift skal benytte følgende bekledning iht. Klubbhåndboka:

  • I konkurranse: Overdel skal være iht IK Hinds lys blå kolleksjon:  T-skjorte, topp, singlet eller speedsuit.
  • Annen representasjon, premieutdeling etc:  Overdel skal være iht IK Hinds kolleksjon (lys blå eller mørk blå).

Dersom man ikke benytter klubbens shorts/bukser, skal disse være svart eller blå, og uten annen sponsorlogo.
Sokker skal være svarte, hvite eller blå.
Dersom man benytter lange ermer under t-skjorte skal denne være hvit, svart eller blå.

Bestilling av klubbtøy

IK Hind benytter klubbshop hos leverandøren Trimtex for direkte bestilling av klubbtøy. Vi har 3-4 bestillingsvinduer per år. Dette vil bli kunngjort på klubbens hjemmeside og FB-side.
Klubben bestiller ikke klubbtøy til lager, men vi har en del pent brukt tøy for salg. Dette kan sees når det er trening, lagres i klubbrommet under tribunen.

Piggsko

Klubben har en del piggsko str. 36 - 42 som kan lånes under stevner. Disse skal alltid leveres tilbake samme dag som de lånes. Vi anbefaler at utøvere som deltar jevnlig på stevner har egne piggsko.Vi anbefaler at utøverens første piggsko er en ALLROUND SKO som kan benyttes til både løp, hopp og kast.