Gode resultater i UM!

Postet av IK Hind den 14. Aug 2022

IK Hind sendte 6 klare utøvere til Ungdomsmesterskapet 2022 i Trondheim i helga, og kom hjem med 3 medaljer!

Fredagen startet med Kaia (J17) i tresteg. Hun perset i øvelsen med 10,39m så sent som på seriestevnet tirsdag, men klarte ikke helt samme lengdene fra start i konkurransen. 9,86 - 9,94 – 10,03 før 10,20m i fjerde omgang, bare 3 cm bak tredjeplassen. Så kom treffet med 10,37 i siste forsøk, og dermed ble det bronse på Kaia! Fantastisk start på dagen. Videre løp Birk (G17) forsøk på 100m med 11,87s, men det holdt ikke til videre avansement. Deretter skulle Erika (J16) løpe 300m hekk - det ble årsbeste med 52,05 og 8. plass. Sist ut var Tobias (G18/19) på 400m. I et utrolig spennende løp ble det en strålende andreplass med 49,42 - dagens andre medalje til IK Hind.

Det var J17 som startet også lørdagen, da Elena og Kaia var klare for lengde. Det ble raskt klart at det måtte hoppes over 5 m for medalje, og dessverre hadde ingen av jentene det inne i dag. Kaia var nærmest med 4,91m og 6. plass, mens Elena endte med 4,57 på 9. plass.  Mens jentene hoppet startet forsøkene på 200m, der Birk (G17) løp på 23,81s - det holdt ikke til avansement til finale. Siste øvelse for våre var 2000m kappgang. Helene (J16) gikk på 12:07.52, som er over et minutt raskere enn pers – og hun leverte UMs andre sølvmedalje til klubben!

Søndagen startet tidlig med Erika (J16) i lengde, der hun hoppet 4,19m og kom på 9.plass. Siste deltaker for IK Hind var Tobias på 800m. Han løp i et meget raskt heat og perset så vidt da han kom inn på 1:55.51 og 5. plass.

Vi er strålende fornøyde med innsatsen for klubben og håper UM var en morsom og inspirerende opplevelse for utøverne våre. Takk for flotte prestasjoner!

Resultatlister finner dere på hjemmesiden til UM2022.