Oppstart innetreninger

Postet av IK Hind den 22. Sep 2022

Vi starter opp innetrening i Seljestadhallen og Hålogalandshallen fra 12. oktober. Det vil da være bytte av treningsgrupper for en del aldersklasser, og de det gjelder vil se innkalling til nye grupper i Spond.

Vi vil ta inn så mange vi har plass til fra ventelista. På barnegruppa vil det bli fullt, men for barn født fra 2013 og opp vil det være noen ledige plasser. Vi oppfordrer de som ønsker å delta på treninger om å registrere seg i MinIdrett for å få plass dersom det blir frafall i gruppene utover vinteren. 

Treningstider og fordeling finner dere på hjemmesida under "For utøvere - Treningstider".
Folke5ern 2022

Postet av IK Hind den 6. Sep 2022

Endelig var også Folke5ern tilbake i pre-corona-form, som ett av løpene i Harstadkarusellen. 52 løpere kom seg gjennom løypa i fint, men litt kaldt høstvær. Beste herre ble IK Hinds Stian Eilertsen (17:38), deretter André Lenningsvik (17:59) og Per-Christian Pedersen (19:00). På damesiden var Trine Tobiassen suveren (23:37), fulgt av Ulrikke Dahle (25:25) og Ingvild Strand (25:43).

Takk til bedriftsidretten for teknisk gjennomføring! Resultatlista finner dere her.

To tøffe barn stilte i barneløpet - Amadeus og Alessandra viste gode løpetakter på henholdsvis én og to runder. Flott innsats!

Klare for Barents Games og Lerøy-leker

Postet av IK Hind den 3. Sep 2022

 

I helga er det hele 16 av utøverne fra IK Hind som er tatt ut til å delta på nasjonale konkurranser!

I Tromsø arrangeres Barents Games, som er en landskamp med deltakere fra nordområdene i Norge,  Sverige og Finland. Fra IK Hind deltar Birk, Ida-Louise, Kaia, Kristian, Oskar og Tobias.

Lerøy-lekene er en nasjonal kretslagskonkurranse for 13- og 14-åringer, og i Måndalen møtes lagene fra Finnmark, Troms, Nordland, Møre og Romsdal og Trøndelag. På laget til Troms deltar Karl-Henrik, Lars-Andreas, Linnea, Mathias, Mathilda, Nikoline, Silje, Simon, Sofie, Viktor. På bildet ser vi gjengen fra sør-Troms ved avreise fra Evenes, de gleder seg masse!

Vi er utrolig stolte over at klubben vår er så godt representert, og ønsker alle lykke til!


Det legges selvsagt ut live resultater fra begge arrangementene:

Barents Games lørdag

Barents Games søndag

Lerøy-lekene lørdag

Lerøy-lekene søndag

Lerøy-lekene bilder (oppdateres utover helga)