Hålogalandsstafetten 2023

Postet av IK Hind den 28. Mai 2023


I en mai måned med langhelger og konfirmasjoner var det 20 lag som stilte til Håloagalandsstafetten 2023. Litt færre enn vi hadde håpet på, men de som var med hadde det gøy!

Dagen startet med barneløp, der de aller minste var på løpetur i parken på små bein. Det ble vist super innsats av de vel 20 deltakerne, som alle  fikk velfortjent bamsemedalje etter målgang.

Neste post ut var SNN-stafetten - 4 x 360m for utøvere opp til 12 år - der det deltok 9 lag. Det var gode dyster mellom Sortland Friidrettsklubb og K Hind - vår nærmeste vennskapsklubb stiller som sedvanlig sterkt på bystafett i Harstad!

Så var det klart for hovedstafetten - 5 x 760 m. Totalt sto 11 lag på startstreken, og laget som kom raskest ut var IK Hinds guttelag. De ble imidlertid etterhvert hentet inn av Medkila skilags og IK Hinds herrelag. De to herrelagene delte på ledelsen gjennom hele stafetten, og var helt likt ved siste veksling! Med en sterk siste etappe endte det med 7 sekunders seier til IK Hind. I dameklassen vant Kvæfjord IL. I gutteklassen var det et godt felt med IK Hind, BUL Tromsø, Sortland Friidrettsklubb og et lag fra Troms friidrettskrets - men etter den raske starten ble det tidlig klart at IK Hind var sterkest. I jenteklassen deltok BarduIL, IK Hind og Troms friidrettskrets, og der var det debutantene Bardu IL som viste at de hadde trent godt på mellomdistanse i vinter.

Stafetten ble avviklet i samme trase som i fjor, med start ved universitetsbygget. I tillegg hadde vi lagt inn noen kortere distanser i hovedstafetten. Dette fikk vi gode tilbakemeldinger på, og vi satser på samme lokasjon og trase neste år!

Resultater finner dere her.

Er dere klare for Hålogalandsstafetten?

Postet av IK Hind den 2. Mai 2023


I år introduserer vi SHOWKLASSE i Hålogalandsstafetten! Inviter venner, kollegaer, håndballaget eller løpegruppa og bli med på løpefest i Harstad.

Vi gjentar suksessen med start og mål ved universitetet, og starter med barneløp i høyskoleparken. Deretter blir det SNN-stafett (4 x 360m) for utøvere opp til 12 år.  Hovedstafetten blir i år med ulike etappelengder - 3 x 710m og 2 x 510m.

Premiebordet blir fylt med bamsemedaljer, pokaler og gavesjekker ¨på 1500kr til vinnerlagene i hovedstafetten.

VELKOMMEN!

Påmelding og informasjon: LINK